Potpuno nov smeštaj, vrhunskog kvaliteta, u srcu Niša. Lociran u Obrenovićevoj ulici – pešačkoj zoni, koja je prepuna kafića i barova gde mladi i druželjubivi Nišlije, uvek spremni za zabavu, provode dane, a i noći. Niš City Center Apartmani & Sobe su idealani kako za odmor, tako i za poslovna putovanja. Smeštaj je na 3. spratu jedne od najlepših zgrada u Nišu, impresivnog arhitektonskog dostignuća sagrađenog između dva svetska rata, u francuskom neo-klasičnom stilu. Vlasnik zgrade bio je dobro poznati niški trgovac Andon Andonović, u to vreme jedan od najznačajnijih uvoznika tekstila u Srbiji.

Niš City Center Apartmani & Sobe su na par koraka do nekih od najznačajnijih kulturnih atrakcija: Niške tvrđave, Kazandžijskog sokačeta, Narodnog muzeja Niša, Koncentracionog logora “Crveni krst”, Ranohrišćanske bazilike sa martirijumom…

Topla dobrodošlica očekuje Vas u našem smeštaju. Svaki član osoblja je profesionalan, entuzijasta i pre svega spreman da pomogne i da pruži sve informacije koje su Vam neophodne. Tokom boravka ne oklevajte da nas pitate za preporuke o restoranima, kafićima, klubovima, najpovoljnijim šoping centrima ili bilo kojim smernicama koji će Vaš boravak učiniti potpunim.