Potpuno nov smeštaj, vrhunskog kvaliteta, u strogom centru Niša. Nalazi se u Obrenovićevoj ulici u samoj pešačkoj zoni, koja je prepuna kafića i barova.

Niš City Center Apartmani & Sobe su idealani kako za odmor, tako i za poslovna putovanja. Smeštaj je na 3. spratu jedne od najlepših zgrada u Nišu, impresivnog arhitektonskog dostignuća sagrađenog između dva svetska rata, u francuskom neo-klasičnom stilu. Vlasnik zgrade bio je dobro poznati niški trgovac Andon Andonović, u to vreme jedan od najznačajnijih uvoznika tekstila u Srbiji.

Niš City Center Apartmani & Sobe su na par koraka do nekih najznačajnijih kulturnih znamenitosti kao što su: Niška tvrđava, Kazandžijsko sokače, Narodni muzej Niš, Koncentracioni logor ,,Crveni krst”, Ranohrišćanska bazilika sa martirijumom… 

Topla dobrodošlica očekuje Vas u našem smeštaju. Svaki član osoblja je profesionalan, entuzijasta i pre svega spreman da pomogne i da pruži sve informacije koje su Vam neophodne. Tokom boravka ne oklevajte da nas pitate za preporuke o restoranima, kafićima, klubovima, najpovoljnijim šoping centrima ili bilo kojim smernicama koji će Vaš boravak učiniti potpunim.